Izvor: Njuz.net, 27.Apr.2015, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači dali sve od sebe da derbi ne ostane upamćen po lošem fudbalu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 26. april 2015, (Njuz) – Navijači Zvezde i Partizana smatraju da su izazivanjem nereda koji su obeležili jučerašnji večiti derbi uspeli u nameri da svetkovina domaćeg fudbala ne ostane upamćena po još jednoj lošoj fudbalskoj predstavi.
Oni kažu da su učinili sve što je u njihovoj moći da 148.derbi ne ostane u sećanju ljubitelja >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << fudbala kao još jedna jako dosadna utakmica.
Igi Robija, jedan od navijača Zvezde, koji je učestvovao u tuči na istočnoj tribini, u izjavi za Njuz ispričao je da je postojala opravdana bojazan da će derbi biti nezanimljiv.
– Svi znamo koliko su limitirana oba tima i da su šanse da utakmica bude interesantna minimalne. Uz to na tribinama je bilo i puno dece kojoj ovaj derbi sigurno ne bi ostao u sećanju da nije bilo nas. Meč bez nekih šansi i lepih poteza sigurno nije neka pozivnica tim klincima da ponovo dođu na stadion – smatra ovaj navijač.
Njegov kolega iz suparničkog tabora Simke Mutavi, dodao je da je na navijačima velika odgovornost jer je teško nadmašiti loše utakmice.
– Sastavi obe ekipe nisu ništa obećavali. Mi smo počeli meč bez napadača, Zvezda ionako teško postiže golove, lepe poteze niko nije očekivao i shvatili smo da će, ukoliko ne započnemo neku tuču, i nakon ovog derbija svima ostati gorak ukus u ustima – rekao je on.
Igi i Simke smatraju da samo zahvaljujući navijačima srpski fudbal još uvek ima šansu da izazove pažnju evropske fudbalske javnosti jer, kako kažu, ko bi od stranih medija bilo šta napisao o onakvoj utakmici da nije bilo njihove pravovremene reakcije.
Soko Sokolović

Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.