Lola Smiljanić se oglasio zbog Zvezdinog penala, a fotografija koju je objavio će sigurno iznervirati Delije (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Maj.2017, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lola Smiljanić se oglasio zbog Zvezdinog penala, a fotografija koju je objavio će sigurno iznervirati Delije (FOTO)

Mnogi su se javili da prokomentarišu dešavanja sa utakmice Zvezda - Vojvodina, a među njima je bio i bivši igrač Partizana, Milan Lola Smiljanić, koji je jedan od najomraženijih igrača crno-belih među Delijama.

Takav status stekao je nakon 128. derbija, koji je Partizan dobio sa 4:2 na Marakani, kada je posle meča dao zapaljivu izjavu kako su ''zaključali Marakanu'' i da Zvezdu treba da bude sramota ako sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << osvoji titulu.

Sada je posle utakmice Zvezda - Vojvodina samo ponovio deo iz te svoje izjave tako što je ostavio isečak iz novina na kojoj je njegov citat izvučen kao naslov ''Ako Zvezdi nije sramota neka osvoji čak i titulu.

Iz to je dodao i komentar  posvećen sudiji Obradoviću.

- Ne tražim Alibi, ali sudija Obradović koji nije video da je lotpa izašla van terena na Večitom derbiju svira penal Zvezdi pritiv Vojvodine koji nije postojao - napisao je Smiljanić.

Printskrin: Instagram.com/lola_smiljanic99

Pogledajte i tu čuvenu izjavu Milana Smiljanića posle 128. večitog derbija:



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE LOLA: Instagram se PUŠI posle njegovog KOMENTARA o sudiji Obradoviću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2017

Bivši ljubimac navijača Partizana imao šta da kaže...Mnogi su se javili da prokomentarišu dešavanja sa utakmice Crvena zvezda – Vojvodina, a među njima je bio i bivši igrač Partizana, Milan Lola Smiljanić, koji je jedan od najomraženijih igrača crno-belih među Delijama...PROCURELO:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.