Lazović propušta Jagodinu, neizvestan za derbi

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Apr.2014, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović propušta Jagodinu, neizvestan za derbi

Partizan će napasti Jagodinu i bez Danka Lazovića! Strelac pobedonosnog gola protiv Javora zbog povrede je već u 51. minutu napustio teren u Ivanjici.
(FOTO: M. Rašić)
- Danko Lazović ima distorziju skočnog zgloba. Baš kao i kod Milana Lukača, koji ima problem sa mišićem ruke, nezahvalno je davati procenu o dužini odsustva. Naravno, voleo bih da ih imam na raspolaganju za večiti derbi – rekao je Marko Nikolić, šef struke crno-belih.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li će se Lazović oporaviti do derbija?

Izvor: Sportal.rs, 14.Apr.2014, 00:32

Pirova je bila pobeda Partizana u Ivanjici, jer su crno-beli na još uvek neodređeni period izgubili strelca pobedonosnog gola protiv Javora Danka Lazovića.

Nastavak na Sportal.rs...

Lukač o pauzi zbog povrede: Hoću da branim derbi!

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Apr.2014

Čuvar mreže crno-belih, sjajan na gostovanju Javoru u Ivanjici, zbog povrede će sigurno propustiti meč sa Jagodinom, u četvrtak u Humskoj, a za dalje…. (FOTO: M. Rašić). U 79. minutu spektakla podno Golije, pri minimalnom vođstvu šampiona, najopasniji igrač domaćina Stanimir Milošković...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.