Lalatović iskreno: Možda ne bi bilo loše da je Zvezda pre četiri godine otišla u četvrtu ligu

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2014, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović iskreno: Možda ne bi bilo loše da je Zvezda pre četiri godine otišla u četvrtu ligu

"Od 840.000 evra koje ćemo dati Bronovickom moj tim je mogao da živi godinu dana", komentariše trener crveno-belih trenutnu situaciju u Ljutice Bogdana

Partizan je na plus šest, u Crvenoj zvezdi kao da jedva čekaju da prođu i ova dva poslednja kola i pokušaju da nekako, verovatno ni u Ljutice Bogdana trenutno ne znaju baš kako, ekipu utegnu da liči na konkurentnu u šampionskoj trci. Tokom jesenjeg dela >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezone Partizan je delovao mnogo ozbiljnije. Trener crveno-belih Nenad Lalatović  svakako to neće priznati, ali nema problem da prihvati kritike na račun loše igre njegovih izabranika.

Odgovornost za neuspehe preuzima, ali tvrdi da protiv nekih objektivnih okolnosti nije ni mogao. Recimo, protiv besparice zbog koje uprava kluba letos nije dovela prava pojačanja. U takvoj situaciji Lalatović se okrenuo mladim igračima poput Mihaila Ristića, Luke Jovića

"Niko od mojih prethodnika nije davao šansu Zvezdinoj deci. Samo sam ja skupio hrabrost da to uradim. Ali ne tražim alibi. Para nema i baš zato treba i Zvezda da zaradi 15 miliona od ovih klinaca", govorio je Lalatović na konferenciji za novinare pred susret sa OFK Beogradom u 14. kolu Superlige.

Činilo se u pojedinim trenucima - više navijački, nego iz uloge trenera.

"Možda ne bi bilo loše da smo pre četiri godine otišli u četvrtu ligu. Ovako je dug samo rastao… Vidite i sami koliko je ovde hladno. I ja sam letos imao drugačiji spisak želja. Želeo sam Aleksandra Čavrića, Obenga Regana, Radeta Krunića, jer su mladi, na njima može da se zaradi. Nije bilo para", zastao je Lalatović i ubrzo nastavio kao da žali nad sopstvenom sudbinom i finansijskim luksuzom kakav su treneri Zvezde nekada imali.

"Neverovatno mi je da mi sada Gžegožu Bronovickom dajemo 840.000 evra. Ne znam koja je to uprava radila, znam da nije ova sad, ali aktuelna generacija igrača Crvene zvezde bi od tog novca živela godinu dana", ljut je Lalatović.

Ljut je i na sudije u kojima vidi još jedan razlog Zvezdinog rezultatskog posrtanja crveno-belih.

"Pitaju me što se nerviraš? Pa to je kao da dođe neko kući i bije mi ženu i dete! Je l’ treba da gledam? Tako je bilo u Kragujevcu (remi bez golova, prim.aut). Sudija nije video ono što svi drugi jesu".

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi problemi za crveno-bele: Jović i Rakić završili polusezonu, šansa za Vukašina Jovanovića

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2014

Naravno i Đorđa Despotovića, jedinog preostalog napadača u konkurenciji..Nikad veći problemi u napadu Crvene zvezde upravo su postali još gori. Trener Nenad Lalatović u poslednja dva kola jesenjeg dela sezone neće moći da računa na prvog golgetera Đorđa Rakića, te mlađanog Luku Jovića..."Jović...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.