FOTO: I Nikola Peković gleda Zvezdu

Izvor: Mondo, 23.Jun.2017, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: I Nikola Peković gleda Zvezdu

Čuveni košarkaš, doskorašnji predsednik KK Partizan, uživo je na Zlatiboru pratio kontrolni meč crveno-belih i pljevaljskog tima, čiji je finansijer.

Foto: MONDO

/Od izveštača MONDA sa Zlatibora/

Nekoliko nedelja posle zvaničnog odlaska iz Partizana i nekoliko dana posle zvaničnog raskida sa Minesota Timbervulvsima, Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Peković na Zlatiboru prati fudbal.

Konkretno, u petak je gledao utakmicu Crvene zvezde i Rudara iz Pljevalja.

U prvom redu gledališta na tribinama terena "Švajcarije", Peković je izbliza pratio meč Beograđana i "svojih" Pljevljaka, čiji rad i aktivno pomaže.

Foto: MONDO

Utakmici Zvezde i Rudara prisustvovalo je oko hiljadu gledalaca.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

FOTO-UBOD: Nikola Peković na utakmici Crvene zvezde na Zlatiboru!

Izvor: HotSport.rs, 23.Jun.2017

Utakmicu između Crvene zvezde i Rudara iz Pljevalja na Zlatiboru iz prvih redova tribina posmatra doskorašnji predsednik KK Partizan, Nikola Peković.. . I dok internetom kruže šale na račun dosadašnjeg prvog čoveka Košarkaškog kluba Partizan, Nikola Peković nalazi se na Zlatiboru, gde inače...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.