Bogdanović: Zvezda skinula Partizan jer je kvalitetnija

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Zvezda "skinula" Partizan jer je kvalitetnija

Jedan od najtalentovanijih mladih igrača Evrope Bogdan Bogdanović igra svoju prvu internacionalnu sezonu u turskom Fenerbahčeu sa velikim uspehom. Klub se plasirao na Fajnal for Evrolige, a srpski reprezentativac otkrio je da pomno prati zbivanja u svom Partizanu.

- Prezadovoljan sam svim što se dešava ove prve sezone u inostranstvu, posebno otkako smo se plasirali na Fajnal for. Do sada sam samo slušao od drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << o tome kakav je to uspeh, a sad ga i lično doživljavam. Međutim, najznačajnije utakmice tek predstoje. Poznat nam je protivnik, ali mi gledamo utakmicu za utakmicom, pripremamo se samo za onu koja sledeća dolazi, tako da ćemo o Realu tek u maju da razmišljamo - rekao je Bogdanović.

Da li ste pratili Partizan ove sezone?

- Samo jednu utakmicu polufinalne serije nisam ispratio, inače se trudim da gledam koliko mogu. U završnici ABA lige košarka je bila sjajna, a slavila je Zvezda jer trenutno ima kvalitetniji tim, a nema ni probleme kao Partizan. Zanimljivo je bilo kako su moji bivši saigrači u jednoj utakmici onako zaustavili Marjanovića, a opet tu su se istakli Dženkins i Kalinić, odigravši fenomenalno. I u Zvezdi i u Partizanu su odlični momci za koje znam da daju sto odsto sebe, i više od toga, kako bi njihov tim pobedio.

Kako komentarišete sjajne partije srpskih reprezentativaca u svojim klubovima?

- Posle Svetskog prvensvta prošle godine svi naši internacionalci su napredovali, tao da je to takmičenje svima dobro donelo. I meni je karijera značajno krenula uzlaznom putanjom od tada. Mnogi od reprezentativaca ne samo da igraju u vrhunskom klubovima, već su i nosioci ekipa. Teodosić u CSKA, Bjelica kod nas, Marjanović u Zvezdi. Slična situacija je i u reprezentacijama Francuske, Španije i Amerike, pošto i njihovi reprezentativci dominiraju u svojim klubovima - istakao je Bogdan Bogdanović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.