Zlato u Riju jure prvaci Evrope i sveta!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2016, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato u Riju jure prvaci Evrope i sveta!

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić je odabrao dobro poznata imena za Olimpijske igre u Riju de Žaneiru.

Savić nije menjao tim koji je spojio titule prvaka sveta (Kazanj 2015) i Evrope (Beograd 2016), a na završnom spisku se ne nalaze braća Rašović Viktor i Strahinja, Nemanja Ubović, Gavril Subotić i golman Dimitrije Rističević.

Srbiju će u Riju predstavljati: Gojko Pijetlović (Oradea), Dušan Mandić (Pro Reko), kapiten Žvko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Gocić (Solnok), Sava Ranđelović (Breša), Miloš Ćuk (Eger), Duško Pijetlović (Pro Reko), Slobodan Nikić (Orvušegetem), Milan Aleksić (Solnok), Nikola Jakšić (Partizan), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (Solnok), Stefan Mitrovic (Ferencvaroš) i Branislav Mitrović (Eger).

- Imali smo veoma dobre pripreme. Moram da kažem da sam veoma zadovoljan kako su radili braća Rašović, Rističević, Ubović i Subotić, ali sam u ovom trenutku procenio da teret Rija treba da ponesu igrači sa dokazanim kvalitetom i iskustvom igranja velikih prvenstava", rekao je Savić.

Na Olimpijskim igrama u Riju reprezentacija Srbije će igrati u A grupi sa Grčkom, Japanom, Australijom, Brazilom i Mađarskom, a prvi rivali su Mađari 6. avgusta.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.