Vaterpolo: Simultanka Gogova protiv Zvezda

Izvor: N1 televizija, 22.Maj.2016, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolo: Simultanka Gogova protiv Zvezda

Počela je finalna serija plej-ofa u vaterpolu. Ljubitelji trofejnog sporta imali su priliku da gledaju sjajan meča na bazenu „Tašmajdan“. Posle velike borbe i zaista sjajnog meča slavio je Partizan sa 12:6.

Crno-beli će na svom bazenu „Banjica“ uz pomoć navijača imati priliku da odbrane titulu. Centralna figura ovog meča bio je igrač Partizana Gogov koji je ostigao sedam golova.

Početak utakmice obeležili su golmani Rističević i Kralj. Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << gol je postignut tek sedam sekundi pre kraja prve deonice koji je postigao bek Partizana Lazić. U nastavku meča, pravu simultanku sa odbranom Zvezde je odigrao mladi Gogov koji je postigao pet golova za crno-bele. Partizan je uoči poslednje deonice vodio sa 8:5 i delovalo je da sigurnim koracima grabe ka prvoj pobedi od dve potrebne za osvajanje titule.

Zvezda je pokušala da se vrati u igru, ali pomoći nije bilo Partizan je jednostavno u ovom duelu bio daleko bolji. Golove za partizan postigli su: Gogov 7, Jakšić 2, Tanasković 2, Lazić 1. S druge strane strelci za Zvezdu su bili: Aksentijević 2, Andrejević, Peković, Drašković i Ilić.

Drugi meč je na programu u sredu!
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.