ŠAPIĆ: Jedan trener je udario kao Dule! Rečeno mu je da bude spreman da se brani!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Okt.2014, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAPIĆ: Jedan trener je udario kao Dule! Rečeno mu je da bude spreman da se brani!

Zanimljiva izjava proslavljenog vaterpolo asa povodom incidenta u jerusalimu kada je trener Partiazana nasrnuo na mladog Andrića

Legendarni srpski vaterpolista Aleksandar Šapić jedan je od onih koji su digli glas protiv Duška Vujoševića, odnosno njegovom nasilničkom odnosu prema svojim košarkašima.

Da li je aludirao na nešto što >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se dogodilo u njegovoj karijeri ili ne, elem, Šapić je ostavio zanimljiv status na svom Tviter profilu, vezano ua incident u Jerusalimu kada je Vujošević nasrnuo na mladog Mihajla Andrića.

- Jednom davno je jedan sportista rekao treneru, koji je kao Dule voleo da udari igrača, da sledeći put kad to pokuša bude spreman i da se brani. I umesto sad da hvalimo igru košarkaša Partizana, opet je u prvom planu zaista sad već neobjašnjivo ponašanje za jednog ipak velikog trenera – piše na Šapićevom Tviter profilu.

Jednom davno je 1 sportista rekao treneru, koji je kao Dule voleo da udari igrača, da sledeći put kad to pokuša bude spreman i da se brani.

— Aleksandar Šapić (@AcaSapic) October 29, 2014

I umesto sad da hvalimo igru košarkaša Partizana, opet je u prvom planu zaista sad već neobjašnjivo ponašanje za jednog ipak velikog trenera

— Aleksandar Šapić (@AcaSapic) October 29, 2014

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.