Problemi organizatora OI u Riju sa vaterpolom

Izvor: Press, 22.Maj.2015, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi organizatora OI u Riju sa vaterpolom

Organizatori Olimpijskih igara u Rio De Žaneiru saopštili su da traže novu lokaciju za vaterpolo, pošto planirani bazen neće biti spreman do početka takmičenje.
    Vaterpolo utakmice trebalo je da budu odigravane, na bazenu centra Žulio Delamare, ali radovi na tom mestu još nisu počeli. Do kašnjenja su dovele nesuglasice >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << državne vlade, koja je vlasnik imovine, i privatne kompanije koja upravlja njom. Utakmice bi mogle da se prebace na plivački bazen u Olimpijskom parku. Visoki zvaničnik države Rio Leandro Espindola obavestio je članove Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) da "ne brinu" zbog tog problema. Olimpijske igre u Riju održaće se od 5. do 21. avgusta 2016. godine.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Problemi organizatora u Riju sa vaterpolom, traži se novi bazen

Izvor: Blic, 22.Maj.2015

Organizatori Olimpijskih igara u Rio De Žaneiru saopštili su da traže novu lokaciju za vaterpolo, pošto planirani bazen neće biti spreman do početka takmičenja...Vaterpolo utakmice trebalo je da se igraju na bazenu centra "Žulio Delamare", ali radovi na tom mestu još nisu počeli. Do kašnjenja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.