Poraz Novosađana u Budvi u meču bez rezultatskog značaja

Izvor: Radio 021, 28.Mar.2015, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Novosađana u Budvi u meču bez rezultatskog značaja

U poslednjem kolu doigravanja za ostanak u regionalnoj vaterpolo ligi, Vojvodina je poražena u Budvi od istoimenog tima sa 8:5.

Novosađani su još ranije obezbedili ostanak u ovom takmičenju i naredne godine, pa je za njih, ali i za domaćina meč bio bez rezultatskog značaja.

Naime, uz Vojvodinu opstanak je obezbedio i splitski POŠK, a uprkos istom bodovnom saldu Budvi današnja pobeda nije pomogla. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Izabranici Marka Orlovića već su mislima okrenuti ka domaćem prvenstvu i novom rivalu, a kako sada stvari stoje to će biti ekipa Banjice, koja je vodeća u Prvoj A ligi.

- Mi smo već ove sedmice pojačali rad kako bismo što spremnije dočekali početak domaćeg nadmetanja. Očekuje nas još dosta teških mečeva. Dosta smo ove sezone kuburili sa bolestima i povredama i nadam se da ćemo u završnici sezone biti kompletni - rekao je trener Vojvodine Marko Orlović.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.