Ako hoćete da slušate Kevina Spejsija kako peva Sinatru - platite 104 dolara

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako hoćete da slušate Kevina Spejsija kako peva Sinatru - platite 104 dolara

Dvostruki oskarovac Kevin Spejsi će napraviti pauzu od snimanja treće sezone popularne serije "Kuća od karata" kako bi pokazao svoje vokalno umeće na jednovečernjem, dobrotvornom gala koncertu koji će biti održan 29. septembra u Šekspirovom teatru u Vašingtonu.

Slavni glumac, koji je igrao pevača Bobija Derina u filmu "Tamo negde iza mora" (Beyond the Sea), obećao je da će izvesti nešto od Bilija Džoela, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sajmona i Garfankla i Sinatre, mnogo svinga, kao i poneku prigodnu priču i par gostiju iznenađenja.

"Nikada ne znate šta može da se dogodi", rekao je Spejsi kog će pratiti 40-člani orkestar.

Karte za ovaj koncert koštaju 104 dolara, a sav prihod će biti namenjen stipendiranju talentovanih mladih umetnika na Pejs Univerzitetu u Njujorku.

"Nadamo se da ćemo ubuduće moći da stipendiramo studente mnogih drugih univerziteta i dramskih škola širom SAD", kazao je 55-godišnji glumac, preneo je AP.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.