PRETI MU DO 7 GODINA ZATVORA: Teroristi Morini određen pritvor

Izvor: Kurir, 09.Okt.2015, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETI MU DO 7 GODINA ZATVORA: Teroristi Morini određen pritvor

Morina, koji je priznao da je podigao dron na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu, uhapšen je u sredu zbog posedovanja oružja bez dozvol.

TIRANA - Sud u Tirani odredio je pritvor teroristi Ismailu Morini, poznatijem kao Balista, koji je u sredu uhapšen u Tirani.

Morina, koji je priznao da je podigao dron na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu, uhapšen je u sredu zbog posedovanja oružja bez dozvole. Morina je uhapšen dok se vozio džipom kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << novi deo Tirane. Kod njega je pronađen pištolj kragujevačke "Zastave", a nakon pretresa automobila policija je pronašla još jedan pištolj TT i 30 metaka. Policija je u automobilu pronašla i 35 karata za utakmicu između Albanije i Srbije, koja je odigrana u četvrtak u Elbasanu.

Morina se uoči meča u Elbasanu, koji je dobila Srbija 2:0, hvalio da planira novi incident, a javno je putem društvenih mreža pretio srpskom premijeru Aleksandru Vučiću.

Sud u Tirani nije naveo do kada je Morini određen pritvor. Prema albanskim zakonima on bi u slučaju da bude proglašen krivim mogao da dobija od pet do sedam godina zatvora.

Autor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.