Karadžić podnosi ostavku?

Izvor: Politika, 24.Okt.2014, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić podnosi ostavku?

BEOGRAD – Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić podneće ostavku do kraja dana, a tu odluku već je saopštio članovima Odbora za hitna pitanja na današnjoj vanrednoj sednici u Staroj Pazovi, prenosi Blic.

Karadžić se, kako se navodi, na ostavku odlučio nakon kazne koju je UEFA donela o prekinutoj utakmici između Srbije i Albanije.

Utakmica je registrovana službenim rezultatom 3:0 u korist Srbije, ali je UEFA istovremeno srpsku selekciju kaznila sa oduzimanjem tri boda u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

Tanjug

objavljeno: 24.10.2014.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karadžić, ipak, ne podnosi ostavku

Izvor: Press, 24.Okt.2014

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FS) Tomislav Karadžić podneće ostavku, a tu odluku već je saopštio članovima Odbora za hitna pitanja na današnjoj vanrednoj sednici u Staroj Pazovi, preneli su danas popodne pojedini mediji, među kojima su Blic i Kurir. ...

Nastavak na Press...

U FSS NEOZBILJNI: Karadžić ide da bi preuzeo Crvenu zvezdu!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2014, 08:33

Vest da će predsednik fudbalskog saveza Srbije napustiti ovu funkciju, prokomentarisali su na "šaljiv način" neki od njegovih najbližih saradnika..Informacija koju je Telegraf prvi objavio da predsednik fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić hoće da podnese ostavku na tu funkciju pokrenula...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.