Epilog utakmice Srbija-Albanija

Izvor: UživoFudbal.com, 25.Okt.2014, 02:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epilog utakmice Srbija-Albanija

Tomislav Karadžić, Predsednik FSS

Disciplinska komisija UEFA donela je odluku o prkinutoj utakmici kvalifikacija za EURO 2016 u Francuskoj između Srbije i Albanije. Utakmica igrana u Beogradu na stadionu FK Partizan prekinuta je u 42. minutu nakon što se iznad terena pojavio dron koji je nosio albansku nacionalističku zastavu.

Odluka UEFA još jednom, kao i bezbroj puta do >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << sada, nije išla u korist Fudbalskog saveza Srbije. Naša reprezentacija dobija je utakmicu službenim rezultatom 3:0 ali istovremeno su joj i oduzeta 3 boda! Srpska reprezentacija moraće da odigra dve utakmice kvalifikacija pred praznim tribinama kao i da plati kaznu od 100.00 evra, dok je Fudbalski savez Albanije kažnjen samo sa 100.000 evra.

Razočaran ovakvim epilogom Predsednik FSS Tomislav Karadžić najavio je ostavku ali je kasnije potvrđeno da je on i dalje na svojoj funkciji.

Više o ovome možete pročitati na stranici Fudbalskog saveza Srbije.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na UživoFudbal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.