DODATNI POZIV Katai prvi put na spisku Srbije, Živković povređen

Izvor: Blic, 05.Okt.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DODATNI POZIV Katai prvi put na spisku Srbije, Živković povređen

Vezista Crvene zvezde Aleksandar Katai dodatno je priključen reprezentaciji Srbije za utakmice protiv Albanije i Portugalom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016 umesto Andrije Živkovića.

Selektor "orlova" Radovan Ćurčić odlučio se da pozove Kataija posle problema sa povredama. On je pozvan umesto Andrije Živkovića koji je pokidao mišićna vlakna zadnje lože i pauziranje dve do tri nedelje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Katai je pružao odlične partije ove jeseni, postigao sedam golova ove sezone za Zvezdu i tako dobio priliku da debituje u dresu nacionalnog tima.

Srbija u četvrtak od 20.45 gostuje Albaniji u Elbasanu, a tačku na neuspešne kvalifikacije staviće u nedelju protiv Portugala u Beogradu. Naši fudbaleri su još ranije izgubili šansu da se plasiraju na EURO2016.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.