Konopljanka otkrio zašto još nije prešao u Romu: Klubovi su se dogovorili, ali ne i sa mnom

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konopljanka otkrio zašto još nije prešao u Romu: Klubovi su se dogovorili, ali ne i sa mnom

„Sviđa mi se Roma doduše, ona je veliki evropski klub“, rekao je Ukrajinac

Gde ima dima ima i vatre te je Jevhen Konopljanka potvrdio da su Roma i njegov Dnjepar ugovorili transfer, ali i otkrio zašto još nije realizovan.

Talentovani ukrajinski fudbaler je obećao predsedniku kluba da neće napustiti ekipu pre isteka ugovora, mada se veruje da Konopljanka – na nagovor oca – čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ponudu iz Engleske. Dnjepar je rekao „da“ Romi.

„Znam da je bilo priča o tome da ću uskoro imati medicinske preglede, ali to nije istina. Obećao sam predsedniku da ću ostati u Dnjepru do isteka ugovora. Kako ja razumem, dva kluba su postigla dogovor, ali nisu sa mnom. Zato posao još nije završen“, rekao je Konopljanka.

Iako ove reči ne deluju obećavajuće za simpatizere italijanskog tima, Konopljanka ipak misli da je Olimpiko ekskluzivna destinacija.

„Sviđa mi se Roma doduše, ona je veliki evropski klub. Ubeđen sam da ću se u narednih nekoliko dana odlučiti moja budućnost“, rekao je ukrajinski fudbaler.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.