Turski državljanin umotao 94.000 evra u foliju

Izvor: B92, 26.Jun.2017, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski državljanin umotao 94.000 evra u foliju

Beograd -- Carinici na graničnom prelazu Preševo prema Makedoniji, sprečili turskog državljanina da iz Srbije iznese oko 94.000 evra, saopšteno je danas.

Po navodima Uprave carina, državljanin Turske koji je u tu zemlju putovao sa suprugom, umotao je novac u aluminijumsku foliju koju je potom stavio u ručnu torbicu.

"Supružnicima je vraćen dozvoljen iznos od po 10.000 evra, a kako je reč o stranim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << državljanima, presuda je doneta po hitnom postupku, uz novčanu kaznu za načinjen prekršaj", piše u saopštenju.

Uprava carina je podsetila da je pre sedam dana na istom graničnom prelazu, sprečen pokušaj još jednog bračnog para iz Turske da iz Srbije iznese 150.000 evra, skrivenih u pakovanjima higijenskih uložaka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Supružnici su bili na redu za carinu, kada je policajac video da žena čudno drži torbicu. Nije mogao da veruje šta je bilo unutra!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017

Carinici su na graničnom prelazu Preševo sprečili da iz Srbije bude izneto ukupno 94.000 neprijavljenih evra, a devize su pronađene kod državljanina Turske, saopšteno je danas iz Uprave carina...Kako je navedeno, turski državljanin, u pratnji supruge, pokušao je da novac sakrije tako što ga...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.