Nikolić: Kažite mi u oči da sam izdajnik i da rušim Vučića

Izvor: N1 televizija, 24.Mar.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Kažite mi u oči da sam izdajnik i da rušim Vučića

Aleksandre, zajedno smo u politici 25 godina i prošli smo svaki korak zajedno - opozicija, rat, progoni, parlament, vlada i evo predsedničko mesto, želim da pobediš i pobedićeš na predsedničkim izborima, poručio je danas predsednik Srbije Tomislav Nikolić govoreći na beogradskom skupu podrške kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića.

Bio si uspešan predsednik Vlade, a na listi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nema boljih od tebe, rekao je Nikolić i naglasio da se Srbija ne sme predati u ruke neodgovornih ljudi koji to nisu ničim zaslužili.

Bio sam prvi saborac i prvi oslonac Vladi, ponosan sam na delo koje ostavljam iza sebe, rekao je Nikolić koji je pozvao pojedine funckionere Srpske napredne stranke da mu ne aplaudiraju, već da mu u oči kažu da je "izdajnik, da razbija SNS i ruši Vučića".
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić "naprednjacima": Sad mi kažite sve u lice!

Izvor: Mondo, 24.Mar.2017

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić obratio se danas okupljenima na predizbornom mitingu Srpske napredne stranke i koalicionih partnera. "Sad mi u oči kažite da sam izdajnik i da rušim Vučića!"...Foto: Tanjug, Dimitrije Goll..Tomislav Nikolić pojavio se danas na predizbornom mitingu SNS i njenih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.