Ženi se Endi Marej

Izvor: BanjalukaLive.com, 27.Nov.2014, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženi se Endi Marej

Teniski as Endi Marej vjerio se sa Kim Sirs nakon osam godina veze. Škotska sportska zvijezda dragu je zaprosio prošle srijede velikim dijamantskim prstenom. "Endi je proveo cijelu vječnost razmišljajući o prstenu, a onda je odlučio sam da ga dizajnira. Kim je odmah pristala na prosidbu. Potpuno su opčinjeni jedno drugim i oduvijek su bili jedno uz drugo, i u dobru i u zlu", otkrio je bliski izvor za britanski Mirror. Kako otkrivaju prijatelji, teniser i njegova draga još nisu odredili >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << datum vjenčanja već planiraju neko vrijeme da uživaju u vjeridbi prije nego stanu pred oltar. Kim i Endi upoznali su se još 2005. godine tokom US Opena koji je Kim posjetila dok je bila u pratnji tate Najdžela koji je teniski trener. Počeli su da izlaze prije nego što je Endi postigao svjetsku slavu i bogatstvo od oko 30 miliona funti. "Srećan sam čovjek, znam da Kim nije uz mene jer sam u centru pažnje već jer me voli", rekao je jednom prilikom. (Blic)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Ko je Kim Sirs, žena koja je Mareju rekla "da"

Izvor: 24sata, 27.Nov.2014

Novak Đoković je izgleda "povukao nogu" i podstakao svog rivala na terenu Endija Mareja (27) da krene njegovim stopama. Naš Nole se oženio ove godine i sa suprugom Jelenom dobio sina Stefana, a prvi korak ka osnivanju porodice učinio je i Marej i verio svoju dugogodišnju devojku Kim Sirs (26)...Kim...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.