(VIDEO) NASMEJAĆE VAS DO SUZA: Pogledajte kakve face Đoković pravi

Izvor: Kurir, 07.Jul.2015, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NASMEJAĆE VAS DO SUZA: Pogledajte kakve face Đoković pravi

Srpski teniser je pokazao face u situacijama kada je u pitanju meč poen, kada pobeđuje, kada gubi i kada pogađa sakupljača loptica

Najbolji svetski teniser Novak Đoković podjednako je interesantan javnosti na terenu i van njega.

Iako Nole nije baš omiljen organizatorima turnira koji se igraju na terenima "Ol Ingland klubu", to nikako ne umanjuje njegovu popularnost kod navijača i novinara.

Svetska javnost u njemu ne vidi samo sportistu koji najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << igra tenis, već i planetarnog superstara, šarmera i šaljivdžiju.

Stoga ne čudi što su novinari u Vimbldonu zamolili Novaka Đokovića da im pokaže koje izraze lica pravi u četiri situacije - kada je u pitanju meč poen, kada pobeđuje, kada gubi i kada pogađa sakupljača loptica.

Pogledajte u narednom video prilogu kako je Novak, koji će u sredu popodne igrati meč četvrtfinala protiv Čilića, te situacije predstavio na simpatičan način.

.@DjokerNole takes on the Four Faces of #Wimbledon - match point, winning, losing, hitting a ball kid https://t.co/S9umfOytRM
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.