Spektakl u Beogradu: Teniseri Srbije dočekuju Hrvatsku u Dejvis kupu!

Izvor: Blic, 18.Sep.2014, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl u Beogradu: Teniseri Srbije dočekuju Hrvatsku u Dejvis kupu!

Teniska reprezentacija Srbije na startu Svetske grupe Dejvis kupa sledeće godine igraće protiv selekcije Hrvatske, odlučeno je žrebom u Dubaiju.

Mečevi će biti u Beogradu, od 6. do 8. marta, odmah posle američke turneje, a ako naši teniseri prođu u četvrtfinale, sastaće se sa boljim iz duela Brazil - Argentina.

Selektor Bogdan Obradović trebalo bi da za mečeve sa komšijama može da računa na najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali i Viktora Troickog, pored Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića, Nenada Zimonjića i Ilije Bozoljca.

Jedino je neizvesno da li će Janko Tipsarević zbog povrede biti na raspolaganju reprezentaciji, a ako bude spreman, nema sumnje da će Srbija biti u najjačem sastavu.

The full 2015 #DavisCup World Group draw pic.twitter.com/5FpFjVYk7J

Sa druge strane mreže trebalo bi da se nađu Marin Čilić, Ivan Dodig, te Mate Delić, Ante Pavić i Borna Ćorić.

Srbija je izborila opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa pobedom nad selekcijom Indije sa 3:2.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Evo spektakla: Srbija protiv Hrvatske u Dejvis kupu

Izvor: 24sata, 18.Sep.2014

Teniska reprezentacija Srbije na startu Svetske grupe Dejvis kupa sledeće godine igraće protiv selekcije Hrvatske, odlučeno je žrebom u Dubaiju...Mečevi će biti u Beogradu, od 6. do 8. marta, odmah posle američke turneje, a ako naši teniseri prođu u četvrtfinale, sastaće se sa boljim iz duela...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.