Šarapova odustala od Ju Es opena

Izvor: Akter, 31.Avg.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapova odustala od Ju Es opena

Ruska teniserka Marija Šarapova odustala je od učešća na poslednjem gren slem turniru sezone - Ju Es openu, zbog povrede noge, saopštili su danas organizatori

Od polufinala Vimbldona, kada je poražena od Amerikanke Serene Vilijams, Šarapova nije odigrala ni jedan meč, a zbog bolova u kolenu propustila je i turnire iz Premijer serije u Torontu i Sinsinatiju.

Umesto Šarapove, koja je bila postavljena za trećeg nosioca na poslednjem gren slem turniru u sezoni, učestvovaće njena sunarodnica, osamnaestogodišnja Darija Kasatkina, koja će u prvom kolu igrati protiv, takođe Ruskinje, Darije Gavrilove.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.