Novak hvata zalet, na redu Dolgopolov

Izvor: Mondo, 31.Mar.2015, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak hvata zalet, na redu Dolgopolov

Najbolji teniser sveta prešao je i drugu prepreku na putu ka odbrani titule na Mastersu u Majamiju.

Foto: AP/Lynne Sladky

Novak Đoković plasirao se u osminu finala drugog uzastopnog Mastersa na tlu SAD, na kome ovog proleća brani tron.

On je u meču trećeg kola savladao Belgijanca Stiva Darsisa rezultatom 6:0, 7:5, pošto je u drugom setu "brejknuo" protivnika pri rezultatu 4:5, pa još jednom posle preokreta na 6:5.

Novak je do >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pobede došao po sličnoj formuli kao protiv Martina Kližana u drugom kolu (6:0, 5:7, 6:1). Vidno je "pao" nakon furioznog početka, sa tom razlikom što Darsisu nije dozvolio da mu oduzme set.

Najvažnije je, na kraju, da Đoković nije utrošio mnogo energije i da će potpuno spreman dočekati okršaj sa Ukrajincem Aleksandrom Dolgopolovim, u noći između utorka i srede po evropskom vremenu. Do sada ga je pobedio u sva tri meča - na tvrdoj podlozi 3:0, a na šljaci 2:1, odnosno 2:0 u setovima.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.