Ništa od Madrida: Janka isprašio australijski klinac

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2015, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od Madrida: Janka "isprašio" australijski klinac

Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u glavni žreb Mastersa u Madridu, pošto je u kvalifikacijama poražen od mladog tenisera iz Australije Tanasija Kokinakisa sa 6:3, 4:6, 7:6(4).

Tipasarević je od početka bio letargičan, silno grešio, pa je Kokinakis gotovo bez ikakvih problema osvojio prvi set. Australijanca je uplašila činjenica da je na set od velikog podviga, pa je Janko uspeo da se konsoliduje i u 10. gemu poravna rezultat. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Tanasio je pokazao da se radi o velikom potencijalu i budućoj zvezdi, jer je odmah na startu bio bolji pri prvom udarcu protivnika, ali je Tipsarević vratio egal u četvrtom gemu i izjednačio na 2:2. Brejk lopti nije bilo do kraja seta, tako da se pristupilo taj-brejku.

Poveo je Kokinakis sa 3:1, Jako se vratio u igru na 3:3, ali je do kraja taj-brejka uspeo da osvoji samo još jedan poen, tako da je morao da se oprosti od turnira u glavnom gradu Španije pre glavnog žreba.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.