Nastavak meča Ðoković - Anderson u utorak od 14 sati

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2015, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak meča Ðoković - Anderson u utorak od 14 sati

Meč je prekinut pri rezultatu 2:2 u setovima

Nastavak prekinutog meča osmine finala Vimbldona između branioca titule Novaka Ðokovića i Južnoafrikanca Kevina Andersona na programu je u utorak od 14 sati po srednjeevropskom vremenu, objavili su organizatori. Duel između najboljeg tenisera sveta i 14. na ATP listi prekinut je zbog mraka pri rezultatu 2:2 u setovima, nakon nešto više od tri sata borbe.

Prva dva seta dobio je Anderson, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << oba nakon taj-brejka - 7:6 (8:6), 7:6 (8:6) i najavio iznenađenje, ali je Ðoković u nastavku podigao nivo igre i u velikom stilu izjednačio rezultat dobivši setove sa 6:1, 6:4.

Zbog slabije vidljivosti organizatori su odlučili da prekinu duel po završetku četvrtog seta, pa će peti, odlučujući set biti odigran u utorak. Nejasno je, međutim, zbog čega poslednji meč osmine finala organizatori nisu prebacili na centralni teren koji ima reflektore, kao što su to uradili u subotu, kada su igrali Francuzi Gael Monfis i Žil Simon.

Pobednika susreta između Ðokovića i Andersona u četvrtfinalu Vimbldona čeka Hrvat Marin Čilić, koji je pobedio Amerikanca Denisa Kudlu u četiri seta - 6:4, 4:6, 6:3, 7:5.

Ostali četvrtfinalni parovi su Stanislas Vavrinka (Švajcarska) - Rišar Gaske (Francuska), Vasek Pospišil (Kanada) Endi Mari (V.Britanija) i Žil Simon (Francuska) - Rodžer Federer (Švajcarska).

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković pobedio Andersona 3:2

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2015, 08:56

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, pošto je danas u osmini finala pobedio Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 6:7 (6:8), 6:7 (6:8), 6:1, 6:4, 7:5...Đoković je posle dva dana uspeo da slomi otpor visokog Andersona, meč je prvo prekinut sinoć zbog mraka i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.