Lajović eliminisan na startu turnira u Umagu

Izvor: Blic, 22.Jul.2014, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović eliminisan na startu turnira u Umagu

Srpski teniser Dušan Lajović završio je učešće već na startu ATP turnira u Umagu pošto je u prvom kolu poražen od Rusa Tejmuraza Gabašvilija sa 6:4, 6:3.

Meč je završen posle sat i 22 minuta, u prvom setu prelomio je brejk Gabašvilija za 4:3, dok je u nastavku Lajović izgubio servis u petom gemu, što je protivniku otvorilo put ka pobedi.

Gabašvili, trenutno 68. na ATP listi, u osmini finala se sastaje sa četvrtim nosiocem, Portugalcem Žoaom Souzom. Turnir u hrvatskom gradu igra se za ukupan nagradni fond od 485.760 evra.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović eliminisan na startu turnira u Umagu

Izvor: BanjalukaLive.com, 22.Jul.2014

Srpski teniser Dušan Lajović završio je učešće već na startu ATP turnira u Umagu pošto je večeras u prvom kolu poražen od Rusa Tejmuraza Gabašvilija u dva seta - 6:4, 6:3. Gabašvili, trenutno 68. na ATP listi, u osmini finala se sastaje sa četvrtim nosiocem, Portugalcem Žoaom Souzom. Turnir...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Lajović ispao u prvom kolu Umaga

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2014

Srpski teniser Dušan Lajović završio je učešće već na startu ATP turnira u Umagu pošto je u prvom kolu poražen od Tejmuraza Gabašvilija u dva seta - 6:4, 6:3...Dušan Lajović.. ..Gabašvili, trenutno 68. na ATP listi, u osmini finala se sastaje sa četvrtim nosiocem, Portugalcem Žoaom Souzom....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.