Krunić: Mnogo mi znači prva pobeda posle mesec dana

Izvor: Blic, 18.Apr.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić: Mnogo mi znači prva pobeda posle mesec dana

Naša teniserka Aleksandra Krunić priznala je posle pobede nad Paragvajkom Veronikom Sepedu Rojg (6:1, 6:3) da ima problem sa samopouzdanjem, ali da joj pobede u Fed Kupu mnogo znače.

„Trudila sam se da budem koncentrisana. Igrala sam pod pritiskom pred domaćom publikom, ali sam se trudila da ne utiče na moju igru. Ostala sam mirna koliko sam mogla u drugom setu kada se malo zakuvavalo. Da sam izgubila gem na 4:3 ili 5:4, bilo bi mi mnogo teže. Znači mi puno što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam pobedila. Došla sam u Novi Sad bez ijedne pobede u poslednjih mesec dana, i ne mogu da kažem da mi ne nedostaje samopouzdanje. Kako to može da pokvari moj posao u nastavku turnira, tako može i da me podigne ako nastavim da pobeđujem”, kazala je Krunić.

U drugom meču prvog dana plej-ofa za popunu Svetske B grupe Fed kupa u novosadskom „Spensu” sastaće se Ana Ivanović i Monserat Gonzalez, a 22-godišnja teniserka je rekla šta očekuje od tog duela.

„Malo je čudno pitati me šta očekujem od duela šeste teniserke sveta sa dvestotom. Ne treba naravno to tako gledati, ovo je meč za sebe, i Ana mora ostati prisebna kako bi nam donela pobedu”, zaključila je Krunić.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.