Atletiko odoleo na Bernabeuu

Izvor: RTS, 20.Avg.2014, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko odoleo na Bernabeuu

U španskom Superkupu, Real i Atletiko odigrali 1:1. Revanš na Visente Kalderonu. Jovana Jakšić startovala je pobedom u kvalifikacijama za Otvoreno prvenstvo SAD.

8.30 - Srpska teniserka Jovana Jakšić startovala je pobedom u kvalifikacijama za Otvoreno prvenstvo SAD, pošto je u Njujorku savladala Anu Vrljić iz Hrvatske sa 6:7 (5-7), 6:1, 6:1.

Protivnica Jovani Jakšić u drugom kolu kvalifikacija za poslednji Gren slem turnir sezone biće pobednica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << duela Saisai Ženg (Kina) - Olga Savčuk (Ukrajina).

Pored Jakšićeve u kvalifikacijama za US Open od srpskih teniserki igraće još Vesna Dolonc i Aleksandra Krunić.

Srbija već ima tri predstavnice u glavnom žrebu, a to su Ana Ivanović, Jelena Janković i Bojana Jovanovski.

Otvoreno prvenstvo SAD u tenisu počinje u ponedeljak 25. avgusta i trajaće do 7. septembra.

8.00 - U prvoj utakmici španskog Superkupa fudbaleri madridskog Reala i gradskog rivala Atletika igrali su sinoć, na stadionu Santjago Bernabeu, nerešeno 1:1 (0:0).

Real je poveo u 81. minutu golom kolumbijskog reprezentativca Džejmsa Rodrigesa, a izjednačio je, sedam minuta kasnije, Raul Garsija.

Revanš meč aktuelnog prvaka Španije (Atletiko) i pobednika Kupa kralja (Real) igraće se u petak na stadionu Visente Kalderon, na kojem je domaćin Atletiko.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Nju Jork,   US Open

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nedović definitivno ne ide na Svetsko prvenstvo

Izvor: RTS, 20.Avg.2014

Nemanja Nedović bez Svetskog prvenstva. Uefa pokrenula istragu protiv Tavekija. Juniorke Srbije u polufinalu EP. Birčević i zvanično u Estudijantesu. Fifa odbila žalbu Barselone na zabranu transfera. Liverpul nudi 22 miliona za Balotelija. Partizan predstavio Ćirkovića. Modrić u Realu do 2018....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.