UŽIVO: Gruzija - Srbija 1:0

Izvor: Večernje novosti, 24.Mar.2017, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Gruzija - Srbija 1:0

Orlovi su, posle četiri utakmice, drugi na tabeli sa osam bodova, dok je selekcija Gruzije na pretposlednjem mestu Fudbalska reprezentacija Srbije u 5. kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. igra u Gruziji protiv selekcije domaćina. Orlovi su, posle četiri utakmice, drugi na tabeli sa osam bodova, dok je selekcija Gruzije na pretposlednjem mestu. Koliko god da je tim Slavoljuba Muslina na papiru favorit moga da bude oprezan na ovom gostovanju jer su mu bodovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << veoma važni, a domaćin je u naletu posle mečeva sa Velsom i Moldavijom. PRVO POLUVREMESrbja će startovati u sastavu: Stojković, Rukavina, Ivanović, Kolarov, Maksimović, Obradović, Milivojević, Matić, Tadić, Kostić, Mitrović.Dok će za Gruziju početnih 11 biti: Lorija, Kašija, Kverkvelija, Kvekveskiri, Kankava, Ananidze, Kazaišvili, Kačarava, Gvilija, Kakabadze, Navalovski4. minut - Fudbaleri Gruzije ne mogu da pređu centar prva tri minuta meča. Proigravanje Kačarave im ne prolazi. Lopta je uglavnom u posedu Srbije. 6. minut - Posle greške Kolarova, Nika Kačarava je stigao je do lopte i prevario Stojkovića pred golom Srbije - 1:0 za Gruziju 7. minut - Slobodna udarac za Srbiju posle faula nad Ivanovićem. Izveo ga je Kolarov sa 25 metara, ali preko gola13. minut - Od trenutka kada su poveli Gruzijci su sa golom preuzeli i dominaciju na terenu. Srbija nije uspevala da organizuje nijedan smisleni napad.14. minut - Tadić do Rukavine, čiji je šut blokirao jedan od igrača Gruzije. Igrači Srbije traže igranje rukom, međutim dosuđen je samo korner za Orlove. Posle izvedenog kornera lopta je stigla samo do ruku golmana Loria19. minut - Nova šansa za Gruziju. Kazijašvili je šutirao sa 16 metara, posle dodavanja Kvekveskirije, ali je Stojković odbranio22. minut - Srbija je imala novi slobodan udarac. Izveo ga je Tadić sa desne strane, ali jje lopta otišla daleko levo od gola Gruzije24. minutu - Orlovi nisu iskoristili priliku iz novog kornera. Gruzijac je glavom izbio loptu iz kaznenog prostora 26. minut - Korner za Gruziju izveo je Ananidze. Samo do šesnaesterca Srbije.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juniorska reprezentacija BiH remizirala sa Izraelom

Izvor: Blic, 24.Mar.2017

Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine do 19 godina sačuvala je šanse za plasman na Evropsko prvenstvo nakon što je remizirala u drugom kolu elitnog kruga protiv Izraela 1:1 u Francuskoj...BiH je u vođstvo doveo Zinedin Mustedanagić koji je pogodio u trećem minutu iz slobodnog udarca....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.