Svetsko prvenstvo u rukometu za žene

Izvor: TV Arena Sport, 01.Dec.2015, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetsko prvenstvo u rukometu za žene

22. po redu Svetsko prvenstvo za rukometašice održaće se u Danskoj od 5. do 20. decembra, a domaćoj publici će najinteresantnija biti Grupa A u kojoj će celo prvenstvo otvoriti reprezentacije Crne Gore i Srbije u direktnom duelu.

Ovaj meč možete pogledati u subotu 5. decembra od 15:45 na prvom kanalu televizije Arena Sport, koja će pored ove prenositi i sve ostale utakmice Srbije i Crne Gore na turniru, kao i kompletnu završnicu takmičenja.

Arena sport >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << je pripremila ukupno 25 direktnih prenosa  sa ovog prvenstva, a među njima se nalaze svi mečevi srpske i crnogorske reprezentacije u Grupi A uz još nekoliko najatraktivnijih utakmica grupne faze, zatim tri najinteresantnija meča osmine finala (što podrazumeva obe regionalne reprezentacije ukoliko se budu kvalifikovale), svi mečevi četvrtine finala i polufinala i, najzad, finalna utakmica. Sve mečeve će na Areni sport komentarisati Sreten Rašković i Stevan Stevanović.

Srbija u oslabljenom sastavu ne spada među favorite pa će teško odbraniti status vicešampiona od pre dve godine. Borba za zlato očekuje se od branioca titule Brazila, domaćina Danske, ali i Norveške, Crne gore i Francuske”, najavljuje Sreten Rašković.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Kup Srbije na Areni sport

Izvor: Mondo, 01.Dec.2015

Gledaoci Arene sport biće u prilici da gledaju dve utakmice Kupa Srbije na kanalima ove televizije - i Partizan i Zvezda!..Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock..U sredu, 2. decembra, svi vi koji nećete moći na stadione, bićete u prilici da gledate dve utakmice osmine finala Kupa Srbije na kanalu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.