Svetsko prvenstvo u alpskom skijanju u Kortini 2021. godine

Izvor: Blic, 04.Maj.2015, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetsko prvenstvo u alpskom skijanju u Kortini 2021. godine

Italijanski skijaški centar Kortina d'Ampeco biće domaćin Svetskog prvenstva u alpskom sijanju 2021. godine.

Međunarodna skijaška federacija (FIS) saopštila je da je Kortina jedini kandidat za domaćina Svetskog prvenstva u alpskom sijanju 2021. godine.

Kortina se prethodno u četiri navrata neuspešno kandidovala za domaćina, za takmičenja od 2013. do 2019. godine.

FIS je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naveo da će domaćine Svetskog prvenstva u alpskom i nordijskom skijanju izabrati u junu 2016. godine, na kongresu u meksičkom Kankunu.

Kandidati za domaćina Svetskog prvenstva u nordijskom skijanju su Obersdorf (Nemačka), Planica (Slovenija) i Trondhajm (Norveška).

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SP u skijanju 2021. u Kortini

Izvor: B92, 04.Maj.2015

Italijanski skijaški centar Kortina d'Ampeco biće domaćin Svetskog prvenstva u alpskom sijanju 2021. godine...Medjunarodna skijaška federacija (FIS) saopštila je da je Kortina jedini kandidat za domaćina Svetskog prvenstva u alpskom sijanju 2021. godine...Kortina se prethodno u četiri navrata...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.