Spremaju se neredi u Zagrebu: Huligani prekidaju meč Hrvatska – Ukrajina?

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2017, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremaju se neredi u Zagrebu: Huligani prekidaju meč Hrvatska – Ukrajina?

Policija u Hrvatskoj ima informacije po kojima navijači planiraju nerede na kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo 2017. sa Ukrajinom, koja se igra u petak na "Maksimiru" od 20.45.

Iz nekih navijačkih krugova najavljeno je da će na utakmici biti nereda kako bi ona bila prekinuta, što radikalni navijači rade kako bi izrazili nezadovoljstvo radom Hrvatskog fudbalskog saveza.

Inspekcija je u više >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << gradova sprovela pretragu prostora koje koriste grupe navijača Bed Blu Bojsa, Torcide, Armade, vinkovačkih Ultrasa, osječke Kohorte, šibenskih Funcuta... ali nisu pronašli pirotehnička sredstva, saznaje Hina.

- I do nas su došle informacije koje kolaju iz navijačkih krugova. Ali policija je spremna na sve. Ne bi trebalo da bude problema, kontrole su rigorozne, sve je nakon Francuske podignuto na viši nivo i policija će izgrednike uhapsiti već na ulazu na stadion - poručio je Nikola Kajkić, predsednik Nacionalnog sindikata policije, za 24sata.hr.

Utakmicu na maksimirskom stadionu i širu gradsku zonu obezbeđivaće nekoliko stotina policajaca, a iz policije upozoravaju da će pre, za vreme i nakon utakmice snimati stadion i prostor oko stadiona.

Policija će takođe širom Hrvatske proveravati nalaze li se osobe, koje su pod zabranom dolaska na utakmice, na adresama za koje su policiji rekle da će se tamo nalaziti tokom utakmice. Takvih osoba je 149.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PANIKA U HRVATSKOJ: Ovakve mere bezbednosti se ne pamte još od gostovanja Srbije, huligani prete prekidom!

Izvor: HotSport.rs, 23.Mar.2017

Uoči utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Hrvatske i Ukrajine u Zagrebu vlada pravo vanredno stanje. Policija došla do saznanja da se spremaju neredi na stadionu.. . Već duže vreme u hrvatskoj javnosti vlada ogromno nezadovoljstvo radom tamošnjeg fudbalskog saveza a navijači ga...

Nastavak na HotSport.rs...

Huligani na Maksimiru spremaju nerede?

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Mar.2017, 18:19

Hrvatska policija, prema pisanjima tamošnjih medija, raspolaže podacima da se na utakmici "Kockastih" protiv Ukrajine mogu očekivati navijački neredi, zbog čega su preduzete sve potrebne mjere kako bi se to spriječilo...Hina piše da je u više gradova MUP-ova inspekcija provela pretrese prostora...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.