Izvor: HotSport.rs, 04.Sep.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP U VESLANJU: Dve bronze za Srbiju

Srpski veslački dvojac sa kormilarom Viktor Pivač i Martin Mačković osvojio je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u francuskom Ožibeleu.

Pivač i Mačković su izveslali trku u vremen 6:59,530 stotinki, iza drugoplasirane posade Nemačke (6:57,360) i osvajača zlata Velike Britanije (6:51,310).
Do bronze je došao još jedan reprezentativac Srbije Miloš Stanojević u skifu za lake veslače.
On je ostvario vreme 6:55,880 stotinki, što je bilo za dve sekunde slabije od prvog Adama Linge sa Novog Zelanda.
The post SP U VESLANJU: Dve bronze za Srbiju appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veslačima svetske bronze!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Sep.2015

Srpski veslač Miloš Stojanović osvojio je bronzu u skifu za lake veslače, a do odličja istog sjaja došli su i Viktor Pivač i Martin Mačković u dvojcu sa kormilarom na SP u francuskom Ožibeleu...Pivač i Mačković su izveslali trku u vremenu 6:59,530 minuta...Drugoplasirana je bila nemačka...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.