Požrtvovana igra na Mundijalu urodila plodom: Bešić pet godina u Evertonu

Izvor: Blic, 28.Jul.2014, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požrtvovana igra na Mundijalu urodila plodom: Bešić pet godina u Evertonu

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić novi je član Evertona pošto je potpisao petogodišnji ugovor sa "karamelama".

Bešića su zapazili skauti za vreme Svetskog prvenstva kada je odlično obavljao defanzivne zadatke, ali mu nije bilo teško da krene put napred i pomogne ofanzivcima. Izdržljivost i borbenost krasi ovog igrača, zato nije ni čudo zašto je Everton posegao za njim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Trener Roberto Martinez veoma je zadovoljan sa dolaskom Bešića iz mađarskog Ferencvaroša.

"Muhamed je mlad igrač koji se razvio u poslednje dve sezone. On igra štopera i defanzivnog veznog na neverovatnom nivou, a njegova predstava za Bosnu i Hercegovinu u Brazilu pokazala je da je stasao kao igrač i da će uspeti da usavrši svoj talenat",rekao je Martinez.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bešić u Evertonu

Izvor: UživoFudbal.com, 28.Jul.2014

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Muhamed Bešić, 21. godina, potpisao je petogodišnji ugovor sa engleskim premijerligašem Evertonom. Menadžer Evertona, Roberto Martinez, izjavio je da je Bešić poslednje dve sezone igrao kao centralni bek i kao defanzivni igrač sredine terena na izuzetno visokom...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.