Političari jedva čekaju zasluženo slikanje sa košarkašima

Izvor: Njuz.net, 14.Sep.2014, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Političari jedva čekaju zasluženo slikanje sa košarkašima

Napomena: Ova vest je šaljive prirodePremijer se nada da košarkaši fotografisanje sa političarima neće iskoristiti za ličnu promociju/FOTO: AP-TANJUG

BEOGRAD, 14. septembar 2014, (Njuz) – Veliki broj političara vladajuće koalicije željno iščekuje povratak naših košarkaša sa Svetskog prvenstva u Španiji jer, kako kažu, ne mogu da dočekaju zasluženo fotografisanje sa njima.
Političari navode da je svako od njih naporno radio da bi do tog slikanja došlo i u svi u glas ističu da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << spremni da se slikaju sa košarkašima sve dok u zemlji traje euforija zbog uspeha koji su ostvarili.
Aleksandar Vučić , premijer Srbije i jedan od najzaslužnijih za osvajanje medalje, smatra da je slikanje političara sa košarkašima uspeh cele vlade, a ne samo njegov.
- Od samog početka prvenstva smo bili jedinstveni u pogledu stava prema slikanju sa košarkašima. Svaki član vlade je smatrao da smo, u slučaju da naši momci osvoje medalju, apsolutno zaslužili da se slikamo sa njima i na to sam jako ponosan – rekao je Vučić.
- Lično sam se založio za to da se košarkašima omogući rukovanje i fotografisanje sa svakim članom vlade pojedinačno jer su mnogi ministri pratili ne samo polufinale i četvrtfinale, već i utakmicu osmine finala sa Grcima – istakao je premijer.
Vučić je dodao kako se nada da će košarkaši umeti da cene to što im se ukazala mogućnost slikanja sa političarima i da celu situaciju neće iskoristiti za ličnu promociju.
Soko Sokolović
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.