Izvor: HotSport.rs, 25.Avg.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVOSTI IZ REPREZENTACIJE: Stojiljković pozvan, Živković pod upitnikom

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje ciklus kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji, a u timu koji se sprema za susret sa Republikom Irskom 5. septembra biće i novo lice.

U pitanju je Nikola Stojiljković, napadač portugalske Brage. Stojiljković bi trebalo da zameni Andriju Živkovića, koji je pod znakom pitanja:
– Andrija Živković se nalazi pod velikim upitnikom zbog povrede i zbog toga sam odlučio da uputim poziv Nikoli Stojiljkoviću, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << rekao je Slavoljub Muslin za sajt FSS.
Pored toga, selektor je otkrio i stanje Zorana Tošića:
– Čuo sam se i sa Zoranom Tošićem koji se povredio u dresu CSKA. U prvom trenutku se mislilo da je povreda teže prirode, ali posle pregleda njegovo stanje izgleda bolje. I on će doći na okupljanje, ali tek ćemo da vidimo u kojoj meri možemo da računamo na njegove usluge, zaključio je Muslin.
Susret će biti odigran na stadionu “Rajko Mitić”.
The post NOVOSTI IZ REPREZENTACIJE: Stojiljković pozvan, Živković pod upitnikom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Utakmica Partizan Braga

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Muslin zvao Stojiljkovića, zabrinut za Živkovića

Izvor: Mondo, 25.Avg.2016

Selektor Srbije naknadno na spisak igrača za meč protiv Irske uvrstio napadača Brage...Foto: MN Press..Slavoljub Muslin bio je primoran da u reprezentaciju Srbije pozove Nikolu Stoiljkovića za prvi meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, protiv Republike Irske, 5. septembra u Beogradu...On...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.