NEĆE ‘ORLOVIMA’ BITI LAKO: Irci u Beograd dolaze ‘u četvrtoj brzini’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2016, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE ‘ORLOVIMA’ BITI LAKO: Irci u Beograd dolaze ‘u četvrtoj brzini’ (VIDEO)

Prvi rival Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, selekcija Irske, u odličnoj formi stiže na megdan Muslinovim ‘orlovima’ 5. septembra.

Reprezentacija Republike Irske, koja će se u ponedeljak od 20:45h na stadionu ‘Rajko Mitić’ predstaviti srpskoj publici, večeras je u generalnoj probi pred start kvalifikacija za Mondijal u Rusiji deklasirala selekciju Omana sa ubedljivih 4:0 (3:0).
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Tim koji sa klupe predvodi Martin O’Nil tako je nastavio sa sjajnim igrama posle Evropskog prvenstva u Francuskoj gde je eliminisana u četvrtfinalu od selekcije domaćina.
Strelci za ‘zelene’ bili su Brejdi u osmom minutu, Robi Kin u 30. i Džonatan Volters u 34. i 63. minutu za konačnih 4:0.
Najlepši momenat na meču bio je upravo gol veterana Robija Kina, koji se fenomenalnim potezom ujedno i oprostio od dresa sa nacionalnim grbom i neće igrati u predstojećim kvalifikacijama za Irce.

(Izvor: youtube / DQZ)
Prijateljski mečevi igrali su se večeras širom Evrope, a evo svih rezultata:

Republika Irska – Oman 4:0
Estonija – Malta 1:1
Češka – Jermenija 3:0
Norveška – Belorusija 0:1
Danska – Lihtenštajn 5:0
Albanija – Maroko 0:0
Turska – Rusija 0:0
Nemačka – Finska 2:0


The post NEĆE ‘ORLOVIMA’ BITI LAKO: Irci u Beograd dolaze ‘u četvrtoj brzini’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

‘ORLOVI’ SAMOUVERENI: Kostić, Rajković i Milivojević najavljuju trijumf nad Irskom (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Sep.2016, 13:40

Reprezentativci Srbije Filip Kostić, Luka Milivojević i Predrag Rajković izneli su svoja očekivanja par dana pred start kvalifikacija za SP i meč protiv Irske.. . Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak od 20:45h otvara kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, a rival ‘orlovima’...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.