Kralj rastužio papu! Real na krovu planete

Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2014, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kralj" rastužio papu! Real na krovu planete

Pokorili su Evropu, a sada i planetu! Fudbaleri Reala osvojili su klupsko Svetsko prvenstvo u Maroku pošto su u Marakešu pobedili šampiona Južne Amerike San Lorenco 2:0 (1:0).

Tokom svih 90 minuta, Ronaldo, Rodrigez, Benzema i ostale zvezde "kraljevskog kluba" poigravali su se Argentincima, a prava je sreća po San Lorenco da su primilia samo dva gola. Tako su Madriđani sigurno rastužili papu Franju, koji je vatreni navijač ovog kluba.

Vođstvo Realu doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Serhio Ramos u 37. minutu, kada je posle kornera Tonija Krosa odlično skočio i glavom zatresao mrežu Argentinaca. Konačan rezultat postavio je Geret Bejl u 51. minutu na asistenciju Iska.

U borbi za treće mesto, Ouklend Siti je posle penala bio bolji od Kruz Azula. Posle 120 minuta, bilo je 1:1, a više sreće u šutiranju jedanaesteraca imala je ekipa sa Novog Zelanda.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Real je novi svetski šampion!

Izvor: B92, 20.Dec.2014

Fudbaleri Real Madrida osvojili su Svetsko klupsko prvenstvo, pobedom sa 2:0 nad San Lorencom u finalu u Marakešu...Real je potvrdio ulogu favorita i tako na najbolji mogući način zaokružio sjajnu 2014. godinu, četvrtim osvojenim trofejom...Posle Superkupa, Lige šampiona i Superkupa Evrope, ’Kraljevski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.