Košarkašice protiv Kube u osmini finala

Izvor: Mondo, 30.Sep.2014, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice protiv Kube u osmini finala

Kubanke u meču za treće mesto u C grupi pobedile Južnu Koreju rezultatom 73:57.

Foto: fiba.com/world/women/2014/

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije u sredu će za plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva igrati protiv Kube, verovatno od 20.30 časova.

Izabranice Marine Maljković su pobedom nad Kinom (65:63) popravile skor na 2-1 i zauzele drugo mesto u svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << grupi, dok je Kuba u susretu sa Korejom stigla do prve pobede na turniru. Prethodno je izgubila od Australije 57:90 i od Belorusije 69:70.

Pobednika čeka domaćin, Turska, koja je osvojila grupu B sa maksimalnim učinkom (3-0) i obezbedila direktan plasman među osam najboljih na svetu.

Do četvrtfinalnih okršaja takođe će odmarati selekcije Španije, Australije i SAD.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SP: Srbija protiv Kube u osmini finala

Izvor: Sportal.rs, 30.Sep.2014

Najbolje košarkašice Srbije igraće reprezentacijom Kube u osmini finala Svetskog prvenstvo u Turskoj. Kuba je pobedom nad Južnom Korejom sa 73:57 osvojila treće mesto u grupi C, dok je Srbija ranije zauzela drugu poziciju u D grupi...Utakmica između Srbije i Kube igraće se u sredu u Istanbulu....

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.