Konačno utakmica, ali i poraz

Izvor: Mondo, 29.Nov.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno utakmica, ali i poraz

U reprizi Svetskog prvenstva iz 2013. godine Brazil pobedio Srbiju.

Foto: MN Press

Rukometašice Brazila i Srbije odigrale su prvi meč posle dve godine i finala Svetskog prvenstva u Kombank areni, kada su Južnoamerikanke pobedile našu selekciju i okitile se titulom.

Doduše, meč u Brazilu je imao prijateljski karakter i igran je u okviru turnira "Četiri nacije", koji od početka prate veliki problemi zbog kiše i jakog vetra.

Posle niza poteškoća, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u nedelju je odigrana utakmica sa selekcijom Brazila i Srpkinje su u tesnom meču poražene 24:23 (10:10)

"Odigrali smo dobru utakmicu. Svaka devojka je imala priliku da igra. Iskoristili smo utakmicu da ono što smo radili na treninzima i sprovedemo. Šteta što nismo uspeli da odigramo tri utakmice, kako je i planirano. Zahvaljujemo se i publici koja je napravila sjajnu atmosferu. Sada nas čeka Svetsko prvenstvo i fokusirani smo isključivo na to", rekao je selektor Srbije Saša Bošković.

Jovana Stoiljković je takođe optimista pred turnir u Danskoj.

"Dobro smo odigrali, imamo još prostora da napredujemo u igri. Šteta što nismo odigrali sve utakmice, jer bi nam to dosta značilo".

Svetsko prvenstvo u Danskoj igra se od 5. do 20. decembra. Srbija je u Grupi A sa domaćinom, Crnom Gorom, Mađarskom, Japanom i Tunisom. Vicešampionke prvu utakmicu igraju sa Crnom Gorom 5. decembra.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.