Gvardiola: Moramo da se vratimo

Izvor: B92, 12.Apr.2014, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Moramo da se vratimo

Trener Bajerna Pep Gvardiola doživeo je najteži poraz u trenerskoj karijeri, Španac je u 337. meču poražen sa 3:0 od Borusije Dortmund.

Gvardiolin Bajern doživeo je debakl na 'Alijanc areni' što je jedina mrlja u savršenoj sezoni Bavaraca, u kojoj su osvojili titulu u rekordnom 27. kolu.

„Kada osvojite titulu, postanete zasićeni, isto mi je bilo i u Barseloni. Sada moramo da se vratimo“, rekao je Gvardiola.

Španski stručnjak osvojio je sve što se može osvojiti sa Katalonskim klubom, dok sa Bajernom već ima tri trofeja u debitantskoj sezoni – Superkup Evrope, Svetsko klupsko prvenstvo i Bundesligu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gvardiola: Moramo da se vratimo

Izvor: B92, 12.Apr.2014

Trener Bajerna Pep Gvardiola doživeo je najteži poraz u trenerskoj karijeri, Španac je u 337. meču poražen sa 3:0 od Borusije Dortmund...Gvardiolin Bajern doživeo je debakl na 'Alijanc areni' što je jedina mrlja u savršenoj sezoni Bavaraca, u kojoj su osvojili titulu u rekordnom 27. kolu...„Kada...

Nastavak na B92...

Gvardiola: Moguće je da sam pogrešio

Izvor: Sportal.rs, 13.Apr.2014, 12:24

Fudbaleri Bajerna iz Minhena izgubili su od Borusije Dortmund sa 3:0, a trener prvaka Evrope i Nemačke Pep Gvardiola preuzeo je odgovornost.- Čestitam

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.