Vijesti: U luci Bar pronađeno 30 kilograma kokaina

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Dec.2015, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vijesti: U luci Bar pronađeno 30 kilograma kokaina

U barskoj luci carinici su otkrili oko 30 kilograma supstance za koju se sumnja da je kokain, javile su danas podgoričke "Vijesti".

Kako saznaje taj list, kokain je pronađen u kontejneru koji je stigao prekookeanskim brodom. Džak sa drogom bio je sakriven među džakovima kafe.

Službenici Uprave carina su o zapleni obavestili Upravu policije, koja je drogu izuzela i poslala na veštačenje u danilovgradski Forenzički centar.

Sagovornik "Vijesti" je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da zaplenjena droga ima uličnu vrednost od 1,5 miliona evra.

"Kontejner je stigao brodom, u njemu je bila kafa. Supstanca je otkrivena prilikom otvaranja kontejnera u jednom od skladišta unutar lučkog kruga. Naručilac tereta je navodno iz Crne Gore", naveo je izvor "Vijesti".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.