UŽAS: Majka monstrum godinama mučila kćerku

Izvor: Mondo, 19.Apr.2016, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS: Majka monstrum godinama mučila kćerku

Nemačka policija oslobodila je danas mentalno zaostalu 26-godišnju ženu, za koju se veruje da je majka godinama držala zarobljenu u stanu.

Foto: istock/gettyimages

Mlada žena je pronađena u zapuštenom stanju, u stanu punom smeća u južnom gradu Rozenhajm, potvrdio je portparol policije, dodajući da je devojka prebačena u psihijatrijsku bolnicu, prenosi AFP.

Policija je slučajno otkrila zarobljenicu prilikom sprovođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << naloga za iseljenje.

Kada su tražili da uđu u stan, 54-godišnja podstanarka, majka zarobljene devojke, bacila se niz stepenice sa drugog sprata u očiglednom pokušaju samoubistva, izjavio je portparol.

Žena je od pada zadobila teške povrede i prebačena je u bolnicu.

Kada su policajci ušli u stan, otkrili su zaključana vrata prostorije, u kojoj je bila zarobljena devojka.

"Verujemo da je ona podstanarkina ćerka, koja je bila u fizički teškom stanju, očigledno mentalno zaostala, koja u toj sobici živela duže vreme, možda godinama", rekao je portparol policije Štefan Sontag.

Komšija, koji nije hteo da se predstavi, rekao je da živi u njihovom komšiluku još od 2003. godine, a da nikada nije video devojku.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačka: Majka ćerku godinama držala zarobljenu

Izvor: B92, 19.Apr.2016

Nemačka policija je oslobodila mentalno zaostalu 26-godišnju ženu, za koju se veruje da je majka godinama držala zarobljenu u stanu...Mlada žena je pronađena u zapuštenom stanju, u stanu punom smeća u južnom gradu Rozenhajmu, potvrdio je portparol policije, dodajući da je devojka prebačena...

Nastavak na B92...

HOROR U NEMAČKOJ: Majka ćerku godinama držala zarobljenu!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2016

...Mlada žena je pronađena u zapuštenom stanju, u stanu punom smeća u južnom gradu Rozenhajm, potvrdio je portparol policije, dodajući da je devojka prebačena u psihijatrijsku bolnicu, prenosi AFP..Policija je slučajno otkrila zarobljenicu prilikom sprovođenja naloga za iseljenje..Kada su tražili...

Nastavak na Kurir...

(VIDEO) UŽAS U NEMAČKOJ, OTKRIVEN ŽENSKI FRICL: Držala odraslu ćerku zarobljenu u stanu

Izvor: Kurir, 20.Apr.2016, 10:01

...Mlada žena je prilikom oslobađanja zatečena u "lošem fizičkom stanju", najverovatnije zbog zanemarivanja, a stan u kojem je pronađena bio je prepun smeća Devojka je pronađena u gradu Rosenheim, rekao je portparol policije i dodao da je devojka trenutno na psihijatrijskom lečenju..Policija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.