TRAGEDIJA U TUZLI Osmogodišnjak pregazio mlađeg brata

Izvor: Blic, 04.Maj.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U TUZLI Osmogodišnjak pregazio mlađeg brata

Osamnaestomesečno dete podleglo je povredama koje je zadobilo u dvorištu porodične kuće u naselju Varoš kod Gračanice, rečeno je danas Srni u Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona.

Do nesreće je došlo juče kada je osmogodišnji brat stradalog dečaka,  automobilom, koji se nalazio u dvorištu, krenuo unazad i pregazio mališana.

Dete je preminulo na putu do Doma zdravlja Gračanica.

Istraga je u toku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PORODIČNA TRAGEDIJA KOD TUZLE: Dečak (7) BMW pregazio brata (1)

Izvor: Kurir, 04.Maj.2015

Tragedija se dogodila u gračaničkom naselju Varoš kada je sedmogodišnji dečak, ušao u otključani BMW, upalio ga i krenuo unazad i tom prilikom pregazio i usmrtio jednoipogodišnjeg brata..TUZLA - Jednoipogodišnji dečak iz Gračanice podlegao je povredama nakon što ga je u nedelju uveče oko...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.