Slovačka policija ranila kanibala koji je tražio žrtve preko interneta

Izvor: Blic, 10.Maj.2011, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovačka policija ranila kanibala koji je tražio žrtve preko interneta

BRATISLAVA - Slovačka policija danas je u okolini Košica teško ranila 43-godišnjeg muškarca, kanibala, koji je preko interneta tražio žrtve koje žele da umru i pristaju da njihovo telo bude pojedeno.

"Jedan Švajcarac se prijavio na poziv da ga kanibal ubije, raščereči i pojede. Kada je shvatio da čovek to misli ozbiljno, sve je prijavio švajcarskoj policiji, koja je preko Interpola kontaktirala nas", kazao je na konferenciji za novinare šef slovačke policije Jaroslav >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Spišjak.

Ministar unutrašnjih poslova Danijel Lipšic objasnio je da je akcija pripremana od 6. maja, a Švajcarac se dogovorio sa kanibalom da ga ovaj ubije negde u šumama istočne Slovačke.

"Njihov susret je dogovoren za današnje jutro u opštini Kisak", kazao je Lipšic.

Umesto Švajcarca željnog da ga slovački kanibal ubije i pojede na susret je došao prerušeni slovački policijski agent, a sa njim i policajci kao pojačanje.

Kada je policija pokušala da ga uhapsi, Slovak je počeo da puca i povredio policajca koji se pretvarao da je njegova žrtva, ali su i nesuđenog ubicu pet puta prostrelili policijski snajperisti.

I policajac i kanibal su sa teškim povredama prevezeni u bolnicu.

Ministar Lipšic je kazao da su kod povređenog muškarca nađena četiri komada legalno prijavljenog oružja i da je najverovatnije reč o članu nekog streljačkog kluba.

Vest da se u njihovoj opštini odigralo tako nešto šokirala je meštane Kisaka.

"Ovde se ništa slično nikada nije dogodilo. Meštani su nervozni i plaše se", kazao je slovačkoj agenciji TASR predsednik opštine Lubomir Kranjak.

Kanibalu preti doživotna robija, ukoliko zločin bude dokazan pred sudom.

Povezane vesti: Oteto sedam estonskih turista u Libanu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija srečila kanibala da pojede žrtvu!

Izvor: S media, 10.Maj.2011

Slovenačka policija sprečila kanibala da pojede svoju žrtve. U policiji kažu da je ovo prvi takav slučaj zabeležen u Slovačkoj. ..Slovačka policija danas je u okolini Košica teško ranila 43-godišnjeg muškarca, kanibala, koji je preko interneta tražio žrtve koje žele da umru i pristaju...

Nastavak na S media...

Slovačka: Kanibal ranjen pred dogovoren obrok

Izvor: Mondo, 10.Maj.2011

Policija je danas u okolini Košica teško ranila 43-godišnjeg kanibala, koji je preko interneta tražio dobrovoljne žrtve.

Nastavak na Mondo...

U SLOVAČKOJ POSLE HOLIVUDSKE AKCIJE TEŠKO RANJEN KANIBAL

Izvor: Kurir, 10.Maj.2011

BRATISLAVA - Slovačka policija danas je u okolini Košica teško ranila 43-godišnjeg muškarca, kanibala, koji je preko interneta tražio žrtve koje žele da umru i pristaju da njihovo telo bude pojedeno..."Jedan Švajcarac se prijavio na poziv da ga kanibal ubije, raščereči i pojede. Kada je shvatio...

Nastavak na Kurir...

Policija upucala kanibala tik pre ubistva

Izvor: Vesti-online.com, 11.Maj.2011, 01:15

Slovačka policija danas je u okolini Košica teško ranila 43-godišnjeg muškarca, kanibala, koji je preko interneta tražio žrtve koje žele da umru i pristaju da njihovo telo bude pojedeno..."Jedan Švajcarac se prijavio na poziv da ga kanibal ubije, raščereči i pojede. Kada je shvatio da čovek...

Nastavak na Vesti-online.com...

Nema potvrde da je u Brazilu uhapšen Keka

Izvor: Studio B, 11.Maj.2011

Ministar policije Ivica Dačić izjavio je danas da je, za sada, potvrđeno da je u policijskoj akciji "Niva" u Brazilu uhapšen Goran Nešić koji je, kako je kazao, bio meta te akcije...Dačić je kazao da nema potvrde da je uhapšen i Dejan Stojanović Keka..."Mislim da su to bile preuranjene informacije...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.