Putin: Rusija je sagrađena zlatnim rukama naroda, heroji rada i danas stvaraju jaku i prosperitetnu zemlju

Izvor: Vostok.rs, 01.Maj.2014, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Rusija je sagrađena "zlatnim rukama" naroda, heroji rada i danas stvaraju jaku i prosperitetnu zemlju

01.05.2014. -

Rusija je uvek bila poznata po herojima rada, upravo njihove "zlatne ruke" su izgradile veliku državu, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin na ceremoniji uručenja zlatnih medalja Heroja rada Ruske Federacije.

Prema rečima predsednika, uručenje takvih nagrada na Dan proleća i rada je postalo tradicija. Putin je ubeđen da takvi radnici i danas "stvaraju jaku i prosperitetnu Rusiju". " Oni su pravi, a ne neki virtuelni, izmišljeni likovi," - naglasio je on. Predsednik se zahvalio Herojima rada u ime svih Rusa "za pošten rad, za posvećenost i iskreno služenje našoj domovini."

Izvor: Glas Rusije    
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Analiza: NATO – Ukrajina – Rusija

Izvor: BKTV News, 01.Maj.2014

Na dan ujedinjenja Krima s Ruskom Federacijom, tokom svog obraćanja 18. marta u Kremlju, ruski predsednik Vladimir Putin je rekao “kako je Zapad u slučaju Ukrajine prešao crtu, ponašao se neodgovorno i neprofesionalno, a znali su da u Ukrajini živi nekoliko miliona Rusa, tako da se Rusija više...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.