Provela deset dana vezana u prtljažniku svojih kola

Izvor: Blic, Tanjug, 28.Dec.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provela deset dana vezana u prtljažniku svojih kola

Jedna medicinska sestra, poreklom iz Južne Afrike, pronađena je juče vezana u prtljažniku svog automobila u kom je bila zatočena desetak dana, saopštila je policija škotskog grada Erdri.



Portparol policije je saopštio da je priveden 35-godišnji muškarac za koga policija sumnja da ima veze sa otmicom Makole, prenosi BBC.

Magdalenu Makolu (38) pronašao je policajac koji je čuo krike iz automobila parkiranog u jednoj ulici u ovom gradiću nadomak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Glazgova, prenela je agencija ANSA.

Oteta medicinska sestra, koja radi u jednoj bolnici u Edinburgu, pronađena je u spavaćici sa nekoliko lakših povreda. Žena je bila dehidrirana, u šoku i nije bila u stanju da govori.

Njene kolege su izjavile da su je poslednji put videli 18. decembra. Policija je za otmicu i zatvaranje Makole u prtljažnik osumnjičila jednog muškarca, za koga se, zasad, samo zna da ima dugu kosu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Provela 10 dana u prtljažniku

Izvor: B92, 28.Dec.2008

London -- Jedna medicinska sestrapronađena je juče vezana u prtljažniku svog automobila u kom je bila zatočena desetak dana, saopštila je policija škotskog grada Erdri... Magdalenu Makolu (38), poreklom iz Južne Afrike, pronašao je policajac koji je čuo krike iz automobila parkiranog u jednoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.