Pronađena bomba na ogradi dečijeg vrtića u Zagrebu

Izvor: Blic, 27.Feb.2015, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena bomba na ogradi dečijeg vrtića u Zagrebu

U zagrebačkom naselju Sopot, na ogradi dečijeg vrtića, pronađena je bomba, ali je iz policije za portal Index.hr potvrđeno da je u međuvremenu eksplozivna naprava uklonjena.

Bomba je pronađena oko 13 sati u blizini dečijeg vrtića u zagrebačkom naselju Sopot i uklonjena je nakon jednog sata i nije bilo opasnosti za decu ni imovinu, prenela je Hina.

Kako ta agencija saznaje od zagrebačke policije, bomba je na tom mestu bila zakopana duže vremena, a pronadjena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je prilikom radova.

Nakon što su je pirotehničari izuzeli, biće utvrdjeno o kojoj je napravi reč, a u policiji napominju da se bomba nalazila izvan kruga vrtića.

Portal Index.hr ranije je objavio da je bomba pronadjena na ogradi dečijeg vrtića i da je policija bezbedno uklonila.

Sekretarica dečije ustanove takođe je rekla da je bomba uklonjena i da su deca u vrtiću na sigurnom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.