KOD NAS ČOKOLADICE: U Dubaiju putnicima u gradskom prevozu dele zlato!

Izvor: BKTV News, 25.Okt.2014, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOD NAS ČOKOLADICE: U Dubaiju putnicima u gradskom prevozu dele zlato!

U okviru kampanje povodom proslave Dana javnog prevoza, vlasti Dubaija pripremile su bogate nagrade kako bi podstakle ljude da češće koriste gradske autobuse

Zvaničnici Dubaija odlučili su da bogato nagrade sve one koji umesto svojih automobila koriste sredstva gradskog prevoza.
Uprava javnog prevoza emirata najavila je da će pokloniti četiri kilograma zlata u okviru proslave Dana javnog prevoza, 1. novembra, ne bi li tako podstakla ljude da više koriste zajednička >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << prevozna sredstva.
„Akcija, tokom koje će nagrade u zlatu putnicima biti podeljene „izvlačenjem slamke i na druge zanimljive načine“, trajaće nedelju dana“, piše list Galf Njuz.
U Dubaiju svaka porodica u proseku poseduje 2,3 automobila, te ne čudi što samo 13 odsto stanovništva koristi javni prevoz. Tokom najavljene kampanje, vlasti neće deliti samo zlato, već i druge vredne nagrade u ukupnoj sumi od 272.000 dolara!
Jedini uslov za učešće u nagradnoj igri je kupovina putne karte za neku od gradskih linija.
Izvor: tanjug.rs
The post KOD NAS ČOKOLADICE: U Dubaiju putnicima u gradskom prevozu dele zlato! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

A NAMA ČOKOLADICE: U Dubaiju putnicima javnog prevoza dele zlato!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2014

Uprava javnog prevoza Emirata najavila je da će pokloniti četiri kilograma zlata. Jedini uslov za učešće u nagradnoj igri je kupovina putne karte za neku od gradskih linija...Zvaničnici Dubaija odlučili su da bogato nagrade sve one koji umesto svojih automobila koriste sredstva gradskog prevoza...Uprava...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.